600-3400 грн Подарунковий сертифікат
Додайте товари до списку бажань
0

Блог

  • Ви напевно вже чули таке слово, як SUSTAINABILITY. В перекладі з англійської - це стійкість. Але це поняття набагато глибше та ширше. Що це означає? Мова йде про іншу стійкість — це здатність існувати та розвиватися без виснаження природних ресурсів у майбутньому.
    20 лютого 2024
  • Сьогодні, щоб виділитися з натовпу вистачить просто замовити футболку з супероригінальним малюнком чи екслюзивним написом. Та так було не завжди. Як же з'явилася друк на футболках і кому першому прийшло в голову таке? Давайте дізнаємося про це трохи більше.
    15 лютого 2024
  • У цій статті розповімо вам трохи про історію виникнення худі та цікаві факти про худі. Цей різновид светра, схожого на толстовку, виготовляють з бавовняного трикотажу чи з флісом. Він має капюшон та велику кишеню спереду. А чи знали Ви, що худі популярне не лише останні десятиліття, а вже більше 500 років?
    31 січня 2024
  • Модна індустрія - це один з головних забруднювачів нашої планети. Виробництво одягу відповідає за 10% всіх викидів СО2 в рік. Також стоїть на 2 місці по використанню прісної води та відповідає за 20% всього промислового забруднення вод.
    4 січня 2024
  • Це питання ставлять собі всі батьки перед тим, як купити своєму чаду футболку чи боді з принтом. Причому напевно, якщо це маленький напис, то це питання не одразу виникає в голові, а от якщо фото чи об’ємний малюнок, то тоді скоріш за все навіть дуже. Далі розкажемо чи варто непокоїтися батькам, купуючи одяг з малюнком.
    17 листопада 2023
  • Футболка - давно уже звична річ у гардеробі майже кожної людини. Аби вас трішки розважити ми підібрали цікаві факти про цю універсальну одежину. Тож читайте і дивуйтеся🙂
    7 листопада 2023
  • Ми звикли, що у казках та мультиках найпопулярніші котики та собачки, адже вони милі та пухнасті домашні улюбленці. Однак, останнім часом й інші тварини почали виходити у тренди. Багато хто з вас вже помічав милі фоточки капібар в мережі інтернету. У цій статті розповімо про цих хорошеньких гризунів та чому вони стали популярними.
    3 листопада 2023
  • Одяг з українською символікою та патріотичними написами - це тренд останніх років. Цей одяг - це спосіб продемонструвати патріотичність, показати свою ідентичність та індивідуальний стиль, показати свою позицію. Крім того, зазвичай такий одяг виглядає оригінально та самобутньо. Які принти зараз модні - описуємо нижче.
    31 жовтня 2023
  • Всі ми звикли до слова “футболка”, це предмет одягу з короткими рукавами, що прикриває тулуб, немає кишень, гудзиків чи коміра. Її полюбляють носити і дорослі, і малі. Все доволі просто. Але ми знаємо ще багато назв цього предмету гардеробу. 👌
    30 жовтня 2023
  • Патчі, шеврони, нашивки - це все нашивки. Але, як завжди є маленьке “але”, бо ж не кожну нашивку можна пришити на улюблену джинсовку, піджак, сукню чи штани до прикладу. В цій статті розповімо про основні відмінності між усіма видами нашивок.
    17 жовтня 2023
  • Вже декілька років у кожного з нас в гардеробі з’являється все більше речей “ніби зі старшого брата чи сестри”. І це абсолютний тренд. Адже, це одяг у стилі оверсайз. Звідки пішла ця мода та чи буде вона така популярна в майбутньому - далі розберемося.
    13 жовтня 2023
  • Часто можна заплутатися в цих трьох назвах. Раніше все називали просто - кофта. А зараз стільки одягу, що можна голову зламати. Насправді все просто. Розкажемо про різницю.
    9 жовтня 2023
  • Ходите по магазинах і не розумієте: це майка чи футболка? Яка між ними різниця? Як відрізнити нижню білизну від окремої частини гардеробу? Розберемося разом.
    6 жовтня 2023
  • Нарешті ми запустили новий веб сайт і можем з новими силами 💪 увійти в 2021 рік! 🎉 Так ми знаємо що попередній сайт усім робив нерви 🤬 і ми також були від нього не в захваті, це був тестовий сайт зроблений на швидку руку своїми силами взагалі без участі програмістів😀! Але погодьтеся, він все ж таки був доволі зручний, тому ми піднапружились, довго мусололись та шукали нову платформу яка була б по зручності така ж сама а то і краще! Спинились на Хорошопі і сподіваємось що не прогадали 😀!
    28 січня 2021
  • Ми раді представити кілька фото з першого фотосету де представлені усі продукти на моделях для того щоб більш точно розуміти на скільки класно вони виглядають 🙂
    23 червня 2018
  • Як тільки ми отримали першу партію нашої продукції, ми одразу прийняли участь в Vinnytsia Food Fest на день Європи виставивши свій стенд на території заходу! В першій день ми отримали чимало позитивних відгуків!
    23 травня 2018
  • З цього моменту розпочинається наша історія! Засновано нашим художником який багато років займався розробкою принтів для одягу різнономанітних брендів по всьому світу. В 2018 наважився створити свій власний бренд Dubhumans в якому ми розпочали втілювати сучасні українські тренди та популяризацію їх в сам перед для своїх громад, так як набридло бачити що хюманси носять такі, наприклад, принти з надписами “New York”, “LA” і тому подібні, а чому не “Lviv”, “Kyiv”, “Vinnytsia”. Інші нації змогли популяризувати свої “ідоли” у наших головах, настав час це змінювати! В багатьох випадках це лише PR і не більше. Наприклад, а Ви знаєте що Батьківщина-Мати вища та складніша ніж Статуя Свободи? Риторичне запитання, але воно показує що у нас також є чим пишатись!
    22 травня 2018
Вгору
Шо сі стало - пиши в Telegram Шо сі стало - пиши в Viber

Йоу, як щодо знижечки -5% на усе? 

Підпишіться та отримайте промокод, що діє навіть на ті товари, що вже зі знижкою!

Get 5% Off

Subscribe and become a Dubhumans Insider to receive exclusive deals, new arrivals and big events. Fill out to get a discount code!!!

You can unsubscribe at any time.