fbpx

Угода користувача та політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Загальні положення

Адміністрація сайту dubhumans.com зобов’язується зберігати конфіденційність відвідувача в Інтернеті. Ми приділяємо вулику увагу охороні наданих Вами даних. Наша політика конфіденційності заснована на вимогах Загального регламенту про захист персональних даних Європейського Союзу (GDPR) а також складена відповідно до вимог закону України від 01.06.2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних” та визначає порядок обробки персональних даних та заходи щодо забезпечення безпеки персональних даних.

Ми ставимо своєю найважливішим метою і умовою здійснення своєї діяльності дотримання прав і свобод людини і громадянина при обробці персональних даних, в тому числі захисту прав на Вашу недоторканність приватного життя, особисту і сімейну таємницю.

Цілі, в яких ми збираємо персональні дані: поліпшення роботи нашого сервісу, здійснення контактів з відвідувачами даного сайту, новинна розсилка по електронній пошті, обробка даних користувачів для сервісу онлайн-торгівлі, а також для дій які вказані нижче.

Збір та використання персональних даних

Ми збираємо і використовуємо Ваші персональні дані тільки в разі Вашого добровільної згоди. При згоді з цим ви дозволяєте нам збирати і використовувати такі дані: ім’я та прізвище, електронна пошта, номер телефону, домашню адресу,. Збір та обробка Ваших даних проводиться відповідно до законів, що діють на території Європейського Союзу і в державі Україна.

Зберігання даних, зміна та видалення

Користувач, який надав свої персональні дані сайту dubhumans.com має право на їх зміну і видалення, а так само на відгук своєї згоди з їх використанням. Термін, протягом якого будуть зберігатися ваші персональні дані: час, необхідний для використання даних для основної діяльності сайту. При завершенні використання Ваших даних адміністрація сайту видаляє їх. Для доступу до своїх персональних даних Ви можете зв’язатися з адміністрацією сайту будь яким зручним для Вас способом або зайти в особистий кабінет. Ми можемо передавати Ваші особисті дані третім сторонам тільки з Вашого добровільної згоди, якщо вони були передані, то зміна даних у інших організаціях, які пов’язані з нами, ми здійснити не можемо.

Використання технічних даних при відвідуванні сайту

При відвідуванні вами сайту dubhumans.com в базі даних зберігаються записи про вашу IP адресу, часу відвідування, настройках браузера, операційної системи, а також інша технічна інформація необхідна для коректного відображення вмісту сайту. За цими даними нам неможливо ідентифікувати особу відвідувача.

Надання інформації дітьми

Якщо Ви є батьком або опікуном, і ви знаєте, що Ваші діти надали нам свої особисті дані без Вашої згоди, зв’яжіться з нами. На нашому сервісі заборонено залишати особисті дані неповнолітніх без згоди батьків або опікунів.

Використання cookies

Для коректного відображення вмісту і для зручності використання сайту dubhumans.com ми використовуємо cookie файли. Це невеликі файли, які зберігаються на Вашому пристрої. Вони допомагають сайту запам’ятати інформацію про вас, наприклад якою мовою ви переглядаєте сайт і які сторінки Ви вже відкривали, ця інформація буде корисна при наступному відвідуванні. Завдяки файлів cookie перегляд сайту стає значно зручнішим. Детальніше про ці файли Ви можете прочитати тут. Ви можете налаштувати прийом або блокування cookie в браузері самостійно. Неможливість приймати cookie може обмежити працездатність сайту.

Використання персональних даних іншими сервісами

На цьому сайті використовуються сторонні інтернет- сервіси, які здійснюють незалежний від нас збір інформації: Google Analytics, Google Ads. Зібрані ними дані можуть надаватися іншим службам всередині цих організацій, вони можуть використовувати дані для персоналізації реклами своєї власної рекламної мережі. Ви можете прочитати призначені для користувача угоди цих організацій на їх сайтах. Там же ви можете відмовитися від збору ними персональних даних. Ми не передаємо персональні дані іншим організаціям і службам, не зазначених в цій політиці конфіденційності. Виняток становить тільки передача інформації при законних вимогах державних органів уповноважених здійснювати дані дії.

Посилання на інші сайти

Наш сайт dubhumans.com може містити посилання на інші сайти, які не керуються нами. Ми не несемо відповідальність за їх зміст. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності кожного сайту, який Ви відвідуєте, якщо вона там є.

Зміни в політиці конфіденційності

Наш сайт dubhumans.com може оновлювати нашу політику конфіденційності час від часу. Ми повідомляємо про будь-які зміни, розмістивши нову політику конфіденційності на цій сторінці. Ми відстежуємо зміни законодавства, що стосується персональних даних в Європейському Союзі і в державі Україна. Якщо Ви залишили персональні дані у нас, то ми повідомимо Вас про зміну в політиці конфіденційності. Якщо ваші персональні дані були введені не коректно, то ми не зможемо з Вами зв’язатися.

Зворотній зв’язок, прикінцеві положення

Зв’язатися з адміністрацією сайту dubhumans.com з питань, пов’язаних з політикою конфіденційності можна за адресою: admin@dubhumans.com, або за допомогою контактної форми зазначеної у відповідному розділі даного сайту. Якщо Ви не згодні з цією політикою конфіденційності, Ви не можете користуватися послугами сайту dubhumans.com, в цьому випадку Ви повинні утриматися від відвідування нашого сайту.

Публічна оферта

1. Загальні положення

1.1. Справжня оферта, є офіційною пропозицією, далі за текстом – «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі по тексту – «Договір», і розміщує Публічну оферту (пропозиція) на офіційному інтернет-сайті Продавця «https://dubhumans.com» (далі – «Інтернет-сайт»).

1.2. Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

2. Поняття і визначення

2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:

* «Товар» – футболка, світшоти, будь-який інший текстиль, аксесуари і супровідні предмети;

* «Інтернет-магазин» – відповідно до Закону України «про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди.

* «Продавець» – компанія, яка реалізує товари, представлені на Інтернет-сайті.

* «Покупець» – фізична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.

  • «Замовлення» – вибір окремих позицій з переліку товарів, зазначених Покупцем при розміщенні замовлення і проведенні оплати.
  • «Образи» – об’єкти, які містять зображення та які надаються особою для нанесення на об’єкти матеріального світу як придбані на сайті dubhumans.com при цьому особа, надаючи образи, підтверджує, що не порушує прав третіх осіб і Образи можуть використовуватися, передаватися кому і так далі. Завантаження Образів на сайт або передача для нанесення свідчить про передачу права сайту fatline.com.ua на відтворення сайтом dubhumans.com продукції, яка містить образи і виготовлення такої продукції в подальшому.
  • Продукція – Товари, на які нанесені Образи.
  • Вартість Продукції – ціна реалізації Продукції Покупцеві без урахування вартості доставки.

3. Предмет Договору

3.1. Продавець зобов’язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов’язується оплатити і прийняти Товар на умовах даного Договору.

Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, в тому числі:

  • добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;
  • самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;
  • оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;
  • обробка і доставка замовлення Покупцеві у власність на умовах цього Договору.

3.2 Продавець зобов’язується з моменту отримання замовлення Покупця надати Покупцеві послуги з обробки та виконання його замовлення, а саме:

  • виробництва Продукції шляхом нанесення Образів наданих особою на Товари безпосередньо чи їх упаковки, етикетки, нашивки, бирки, а також на будь-які інші предмети, в яких можуть міститися такі Товари та/або предмети, які прикріплені до Товарів, та/або включення Образів в Товари іншим способом;
  • упаковки Продукції;
  • розробки нового зображення для нанесення на продукцію;
  • реалізації Продукції Покупцеві;
  • доставки Продукції Покупцеві.

При взаємовідносинах Продавця і Покупця вони підтверджують, що не несуть відповідальність один за одного і не відповідають за зобов’язаннями один одного.

Всі товари з сайту dubhumans.com виготовляються за індивідуальним замовленням Клієнта. Обмін і повернення товарів, виготовлених на замовлення, описаний в статті №13, частина 5, пункт 3 в законі “Про захист прав споживачів”. А саме «3) договір стосується виготовлення або переробки товару на замовлення споживача, тобто якщо товар не може бути переданий іншим особам або може бути проданий лише з істотними фінансовими втратами для продавця;». Обмін товару або повернення коштів за нього Замовникові можливий тільки в разі браку товару.

4. Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину і наявний.

4.2. Кожна позиція може бути представлена ​​в замовленні в будь-якій кількості.

4.3. При відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов’язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

4.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

5. Порядок оплати замовлення

5.1. Оплата здійснюється за фактом замовлення товару на карту українського банку в гривнях.

5.2. При не надходження коштів Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

6. Умови доставки замовлення

6.1. Доставка товарів, придбаних в Інтернет-магазині, здійснюється до складів транспортних компаній, де і здійснюється видача замовлень.

7. Права та обов’язки сторін:

7.1. Продавець має право:

  • в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.

7.2. Покупець зобов’язаний:

  • своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

7.3. Покупець має право:

  • оформити замовлення в Інтернет-магазині;
  • оформити електронний договір;
  • вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

8. Відповідальність сторін

8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

8.2. Продавець не несе відповідальності за:

  • змінений виробником зовнішній вигляд Товару;
  • за незначне невідповідність колірної гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різній колірній передачі моніторів персональних комп’ютерів окремих моделей;
  • за зміст і правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні замовлення;
  • за затримку і перебої в наданні Послуг (обробки замовлення та доставки товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;
  • за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;
  • за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів – IP, MAC-адреси, логіна і пароля третім особам;

8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилося іншу особу) особам або їх майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам моральності.

8.4. У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об’єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними способами.

8.5. Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

9, Інші умови

9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті https://dubhumans.com

9.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

9.3. Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформленні замовлення і подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, в розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти).

9.5. Фактичною датою електронного угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію».

9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.

9.7. Інформація, яку надає Покупцем є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцеві, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків і ін.

10. Порядок повернення товару належної якості

10.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно правил повернення інтернет-сайту.

10.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов’язаних з доставкою товару Покупцеві.

11.Срок дії договору

11.1. Електронний договір вважається укладеним з моменту одержання особою яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України “Про електронну комерцію”.

11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів.

11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.

Таблиця розмірів футболки

Пошив Unisex, гарно підходить як хлопцям так і дівчатам


Таблиця розмірів: Чоловічі футболки


Таблиця розмірів: Жіночі футболки